Qui som?

Des de fa més de deu anys, Ikiru és una empresa dedicada a la comercialització de mobles i complements de decoració japonesos i a la confecció artesana del futon, el matalàs tradicional japonès. Actualment, un dels nostres productes amb més èxit és el futon-làtex, la versió occidental del futon clàssic, que combina les qualitats naturals del cotó amb l’elasticitat, el confort i la durabilitat del làtex.

Fabriquem i importem una extensa gamma de llits, tarimes de tatami i sofàs llit convertibles, tots fabricats amb fusta massissa de primera qualitat procedent de plantacions sostenibles i respectuoses amb el medi ambient i dissenyats per oferir una estètica atractiva, sòbria i funcional. També disposem d’un extens ventall de productes de decoració japonesa, com ara llums, biombos, tauletes, cobrellits, teles pintades a mà, coixins i fundes nòrdiques, entre d’altres.

També som distribuïdors majoristes i oferim els nostres serveis als establiments del ram del moble que estiguin interessats a incloure productes d’Ikiru als seus catàlegs i exposicions.